söndag 30 augusti 2009

Höstens färger

Jag älskar naturens färger så här års. Jag har fyllt min glasklocka med vackra färger.





Det var allt för denna gång. Vi syns. Kram Camilla

tisdag 18 augusti 2009

Utbyggnad av köket

Hej!

Jag skulle vilja tacka er tjejer som varit här hos mig och lämnat fina kommentarer. Jag blev så glad. Jag kommer att besöka er igen. Som ny bloggare har jag insett att blogga tar en hel del tid. Jag har också fått mycket inspiration av alla bloggar, så jag vill i varje fall försöka att bidra med lite inspiration. Jag var och köpte boken som alla talar om igår "Romantiska hem & Inspiration i vitt". Vilken underbar bok och så ljuvliga bilder. Bilderna jag bjuder på idag är mindre ljuvliga, bilder från utbyggnaden av vårt kök.


Här är utbyggnaden sedd från långsidan av huset.


Så här ser det ut inuti just nu. Här har jag redan färgsatt och möblerat. Allt är klart, d.v.s. i mitt huvud.


Det gamla köksfönstret sitter kvar och innanför där är mitt nuvarande kök. Det var allt för idag. Ha det gott./Camilla

lördag 15 augusti 2009

Fröken rosenknopps teservis har flyttat in hos mig

Nu känns det som om hösten snart är här. På morgnarna är det hög klar luft och dimman ligger tät över gärderna här hemma. Känner lite vemod över att även denna sommar snart är slut. Var tog den vägen? Även om hösten har sin tjusning, då får man boa in sig här hemma och tända lite ljus. En skogspromenad en fin höstdag, då skogen doftar av svamp är heller inte fel. Påminna om sommar kommer min nya teservis att göra. Den ska jag dricka te ur när det blir kyligare ute.




Te servis, ängel och rosor från trädgården



Ha en fortsatt trevlig helg /Camilla

måndag 10 augusti 2009

Loppisfynd

Hej!
Jag hade länge letat efter en pall som denna. När jag gick förbi en antikaffär på lunchen, en dag i våras stod den där. Jag bestämde mig för att köpa den även om jag tyckte den var lite för dyr för att kallas för loppisfynd.


Efter ett par lager med vit färg och ett nytt tyg. Den passar nu bra i vår pyttelilla hall.


Ha en bra vecka./Camilla


torsdag 6 augusti 2009

Köket hemmets hjärta

Hej!
Sommaren har återvänt. Det är underbart med lite värme så här på slutet av sommaren. Jag själv har arbetat i snart fyra veckor efter min semester (pust). Det är inte så farligt som det låter, men visst längtar man ut i sommarvärmen, när man sitter där inne på kontoret.

Håller ni med om att köket är hemmets hjärta? I vart fall så är det hjärtat hemma hos oss. Det är här som vi äter god mat, umgås med vänner m.m. Hos oss kan det ibland bli trångt när man ska laga mat och umgås samtidigt. Därför beslutade vi oss för att bygga ut köket. Det går sakta men säkert framåt. Köket kommer att bli cirka tjugo kvadratmeter större. Jag verkligen längtar till det blir färdigt. Här kommer några bilder från mitt kök. Ha det gott. /Camilla



tisdag 4 augusti 2009

Emmastolens nya kläder

Hej
Här kommer före och efterbilder på min emmastol.



Vår lilla katt Myran godkände den nya klädseln.



Jag ritade först av stolens mönsterdelar med hjälp av ett gammalt lakan och blyertpenna,innan jag klippte ut mönsterdelarna på linnetyget. Det var lite "knixigt" men det gick till slut. Jag blev nöjd med resultatet. Ha det gott.

lördag 1 augusti 2009

Ett litet bord

Jag är inte vän med bloggtekniken, men det kanske blir bättre med tiden? Jag har en massa ideér i huvudet som jag vill förverkliga här hemma. Just nu ska min fyndade lilla Emmastol få vit linneklädsel. Klädseln är jag snart klar med, så jag visar nästa gång. Jag ska även göra en skohylla till hallen. Detta kommer jag att skriva om senare. Idag visar jag bilder på vad jag har på mitt lilla bord i vardagsrummet just nu. Trevlig helg.



j