söndag 24 januari 2010

Nostalgi

Hej!
 Gamla ting är så charmiga och har de dessutom tillhört någon som man tycker oerhört mycket om. Ja då får sakerna ännu mer betydelse och nostalgiskimmer. Dessa små tavlor tillhörde min goa mormor. På baksidan  har mormor med sirlig handskrift skrivit "på Matilda dagen från syster Anna 1948".
Kan ni tänka er att jag en gång i tiden tänkte måla ramarna vita. Nu var det ju en himla tur att jag inte gjorde det. Gillar motiven på tavlorna och de bleka färgerna.Den vita färgen får min tallrikshylla stå för. Tycker tavlorna bryter av så fint mot det vita.
Idag har jag spenderat tiden med att åka till ett favoritställe som jag har. Där finns det massor med gamla, charmiga saker för alla smaker, passar utmärkt för en sakletare som jag. Hjärtat gjorde ett skutt när jag idag hittade dessa söta små parfym flaskor. Gjorde även mer fynd, men det får jag skriva om en annan gång.

Kan ni tänka er att min lilla blogg har haft över tvåtusen unika besök sedan slutet av november, då räknaren startades. De tänkte jag fira med en kommande utlottning. Alla kommer att kunna vara med, bloggare som icke bloggare. Så håll utkik här på bloggen och hoppas du vill vara med. Önskar er alla en trevlig kommande vecka. Vi ses.

                         Kramar Camilla

13 kommentarer:

Vita verandan sa...

Hej!
Fina gamla tavlor, tur att du inte måla dem vita. Ibland undrar man om man kommer att ångra att man målar vissa saker, men gjort är gjort. Gillar din tallrikshylla!
Kram Anna

charmanta sa...

Hej på dig!
Ja, det är sant att man inte ska måla vissa saker i vitt. Ibland är det ursprungliga skicket som är finast. Så söta tavlor.
Kram till dig! Marie..

Lantliv i Norregård sa...

Ramarna är så fina som de är!! Tur att du inte hann måla... Jag bara älskar dina parfymflaskor;o) Grattis till alla dina besökare!!
Trevlig kväll!!
Kram Kram Malin

catthie sa...

hej
verkligen tur att du inte målat ramarna vita - dom tappar som sin ålderdom :o) och charm, jätte fina tavlor.

kram/Catthie

mariaK. sa...

Ja, det är ju då det "händer något", som Ernst skulle ha sagt, när det blir lite kontraster i inredningen:-)
Håller också med dig om den lila färgen, den är uuunderbar...
Ha en skön kväll, kram Maria

hemma hos lilla mej sa...

Vilken tur att du inte målade ramarna vita.Gulliga parfymflaskor.Grattis till alla besökare!!!!!Ha en skön måndag varmkram RITA♥

Anonym sa...

Söta dom var.

Viola sa...

Jag säger bara tur...att du aldrig målade dessa, dom är ju rarast som dom är och vilka flaskor..något för VIOLANS butik det..ha en bra dag, kram

CaramellePastelle sa...

Åh, så fin tallrikshylla! Håller utkik på loppisarna efter en. Snart så kanske jag hittar en...Kram Camilla

Elsa och Helena sa...

Så otroligt söta tavlor! Håller med dig om att man måste bryta av mot det vita, och ramarna med sin bruna färg är jättefina som kontrast!

Din tallrikshylla är så snygg, roligt att kunna byta tallrikar och annat efter humör.

Ha en skön kväll.

KRAM

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Men oohh va söta tavlor.. vill mee ha en sån tallrikshylla!!! parfymflaskorna va ju för söta.. snökramar sussie

viktoriaK sa...

Vilka söta tavlor...tur att du inte målade dem vita! Vad mycket fint du har på din tallrikshylla och parfymflaskorna var söta.

Ha en trevlig helg!
Kram

Hanna sa...

så mycket fint du visar.
kram
hanna